Heeft u geen zin om elk jaar weer te gourmetten tijdens kerst en wilt u buitenshuis een geweldige kerst beleven? Vier dit jaar kerst in de altijd gezellige Achterhoek! Wij hebben 3 leuke tips voor u om er dit jaar een onvergetelijke kerst van te maken. Geniet van de beste kerstdiners, de prachtige omgeving en overnacht in sfeervol hotel.

3-daags Kerstarrangement en genieten van de natuurschoon van de Achterhoek

Geniet van feestelijke diners tijdens kerst en overnacht in een gastvrij hotel in het hart van de Achterhoek, Ruurlo. Dit is de perfecte uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen tijdens de kerstdagen. Breng een bezoek aan een van de kastelen in de omgeving. Wist u dat het grootste heggendoolhof van Europa in Ruurlo ligt? In en rond Ruurlo liggen nog veel meer leuke bezienswaardigheden en musea. Maak heerlijke fiets- en wandeltochten door het prachtige coulisselandschap. De Achterhoek is de ideale plek om kerst te vieren dit jaar! Gedurende uw verblijf gaat u genieten van heerlijke diners en kerstontbijtjes. 

Maak er een onvergetelijke kerst van in Zutphen – Kom 3 dagen genieten

Vier kerst dit jaar in Hanzestad Zutphen! Laat uzelf volledig in de watten leggen tijdens de kerstdagen. Het hotel waar u verblijft beschikt over een gezellige lounge. In de trendy Brasserie 6 met een groot, verlicht en verwarmd terras, kunt u genieten van een heerlijke lunch en ’s avonds worden hier de verrukkelijke kerstdiners geserveerd! Laat u verrassen door het pittoreske Zutphen met haar vele hofjes, straatjes en monumentale gebouwen. Zutphen heeft een mooi en authentiek centrum.

3-Daags Kerstarrangement in de Achterhoek

Kom ontspannen tijdens de feestdagen in een hotel in Winterswijk! Reis af naar de Achterhoek en vier kerst hier met uw geliefde, familie of vrienden. Het hotel beschikt over een bowlingbaan, sauna, speelparadijs en binnenzwembad. Bij het hotel kunt u ook fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen, Winterswijk is omringd door een bosrijke natuur. Tijdens uw verblijf ontvangt u een route voor een winterse wandeling. Voor de golfliefhebbers zijn er genoeg mogelijkheden om een balletje te slaan en de wijngaarden zijn zeker een bezoekje waard. Kerst in de Achterhoek gaat niet saai worden in dit hotel! Op 1e Kerstdag geniet u in het restaurant van een luxe 5-gangen kerstdiner.

vier kerst in de achterhoek

Liever naar Sauerland tijdens de kerstdagen?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840