Een familiedag om nooit te vergeten

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het jaarlijkse familie-uitje? Met dit arrangement overtreft u de familiedagen van voorgaande jaren gegarandeerd.

Met dit arrangement ontdekt u het prachtige natuurgebied van de Weerribben op een unieke manier, namelijk met een huifkartocht. Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende tocht zult u kunnen genieten van de prachtige natuur van de Weerribben. Onderweg zal u stoppen op een prachtige plek om met de hele familie gezellig te kunnen lunchen. Kortom; een arrangement met rust, ontspanning en veel beleving, geschikt voor jong en oud.

De prachtige omgeving van de Weerribben

De Weerribben behoort tot één van Nederland haar prachtige nationale natuurparken. Door de afwisseling van land en water zijn er veel soorten dieren en planten te vinden. Het bijzondere aan dit gebied is dat het is ontstaan door onder andere vervening en turfwinning. Het gebied staat is ook wel bekend als het grootste Noord-Europese laagveen moerasgebied. Dit betekent dat er in dit gebied veel planten dicht op elkaar zijn gelegen.

Een familiedag met zoveel belevenis kunt u toch niet laten schieten?

Redacteur