Heerlijk golfen in de Bollenstreek? Een nachtje weg of zelfs 3 dagen genieten en golfen op een van deze mooie golfbanen, wie wilt dat nou niet? Bekijkt u deze leuk golfarrangementen hieronder en misschien gaat u in een van de aankomende maanden wel een weekend golfen.

1- 3-daags Golfarrangement met verblijf op een landgoed in Heemskerk en een dag golfen 

Dit hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving waar u heerlijk 2 nachten verblijft. Op nog geen 10 minuten rijden van het landgoed ligt de prachtige golfbaan met lange holes en veel waterpartijen. Heerlijk dus om 18 holes te lopen en van de natuur te genieten.

2- 2-daags Golfarrangement met diner in Heemskerk en een dag golfen

Zin om een dag te golfen op een andere golfbaan, aansluitend heerlijk dineren in de hotelbistro en een nachtje te overnachten? Dan is deze 2-daagse golfaanbieding een aanrader. Dit hotel in Noord-Holland is gelegen in een prachtige groene omgeving en de golfbaan ligt op nog geen 10 minuten rijden van het hotel vandaag.

3- 2-daags Strand en Golf arrangement met overnachting in Egmond aan Zee

Genieten op het strand en op de golfbaan. Met dit 2-daagse golfarrangement combineert u een overnachting in Egmond aan Zee met een dagje golfen bij Golfbaan het Regthuys. Na een dagje golfen kunt u de spieren vervolgens lekker losmaken in het zwembad van het hotel. Na een goed ontbijt op dag 2 sluit u uw weekendje af met een fijne strandwandeling.

4- Golfarrangement in Egmond aan Zee – Inspanning en Ontspanning in Noord-Holland

Er lekker tussenuit in Nederland? Kom naar Egmond aan Zee. Geniet van lange strandwandelingen, heerlijke faciliteiten in het hotel, lekker eten en een dagje golfen bij Golfbaan Regthuys. Dit arrangement is een mooi combinatie tussen inspanning en ontspanning.

5- 3 Dagen Genieten in een Strandhotel in Egmond aan Zee en een dag 18 holes golfen

Vanuit dit 4-sterren hotel loopt u direct het strand in Egmond aan Zee op voor een heerlijke strandwandeling om even lekker uit te waaien. Uw hotelkamer is van alle gemakken voorzien en u kunt in het hotel dineren of het gezellige Egmond in gaan. Tevens is een greenfee voor 18 holes inbegrepen bij Golfbaan Regthuys. 

6- Nachtje weg in een Strandhotel en heerlijk 18 holes Golfen

Met dit golfarrangement gaat u 18 holes golfen bij Golfbaan Regthuys in het Noord-Hollandse Winkel en gaat u een nachtje heerlijk wegdromen aan het strand. Zo kunt de ene dag lekker golfen en de andere dag lekker uitwaaien aan het strand.

Liever golfen in het mooie Sauerland? Bekijkt u dan eens onze 3 tips: golfen in Sauerland

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur