Gezellig Groepsweekend op de Veluwe

Tijd voor een gezellig groepsweekend op de Veluwe met vrienden, familie of collega’s? Tijdens dit weekendje weg leren jullie alles over het maken van je eigen High Tea / High Wine / High Beer. Daarnaast gaan jullie ook op één van de dagen midgetgolfen. Wie lukt het om in zo min mogelijk slagen als eerst de bal in de hole te krijgen? Tevens kan een overnachting in een mooie accommodatie tijdens dit weekendje ook niet ontbreken. Op het park staan diverse accommodaties van 4-persoons bungalows tot aan een 24-persoons groepsvilla!

Recreatiepark

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken tijdens dit groepsweekend op de Veluwe in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot. Daarnaast zijn er nog véél meer mogelijkheden qua activiteiten, zoals buggy rijden, e-chopper rijden, escape room en nog zo maar op. Kortom, genoeg te doen tijdens jullie groepsweekend op de Veluwe!

Ligging en omgeving

Tijdens dit groepsweekend op de Veluwe verblijft op een recreatiepark gelegen in Voorthuizen. Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark! Tijdens het groepsweekend op de Veluwe hoeft u zich dan ook zeker niet te vervelen!

Tijd voor een weekendje weg met vrienden of de hele familie? Kies voor dit Groepsweekend op de Veluwe!