TOP 3 Weekendje golfen in Limburg

Lekker gegolfd met Pinksteren en alweer op zoek naar jullie volgende golftrip? Geniet dan van een weekendje golfen in Limburg! Tevens kunt u tijdens uw verblijf de prachtige omgeving van het Heuvelland ontdekken. Kortom, ga lekker een nachtje weg en bespeel nieuwe golfbanen!

Geniet van een heerlijk weekendje golfen in het Limburgse Heuvelland:

  1. Golfweekend arrangement in Midden-Limburg

    Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze 18 holes golfbaan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet van een heerlijk golfweekend in gezellig en gastvrij Limburg.

  2. 2-daags Golfarrangement in Noord-Limburg met keuze uit 3 golfbanen
    Met dit unieke 2-daagse Golfarrangement geniet u van een heerlijk verzorgd verblijf in het 4-sterren hotel in Venray en gaat u een heerlijke dagje golfen. U mag zelf kiezen bij welke golfbaan u graag wilt golfen, 18 holes bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek of Golfclub Geijsteren of 2x 9 holes bij Golfbaan Overloon. Kortom, een heerlijk weekendje golfen in Limburg!
  3. 2-daags Golfarrangement – Overnacht in een luxe Suite op een stijlvolle Hoeve in het Heuvelland
    Bij dit 2-daagse Golfarrangement overnacht u op een prachtige Hoeve die al 750 jaar oud is. De Hoeve is een rijksmonument en geheel gerestaureerd met 8 luxe suites, een stijlvolle Lounge waar u kunt ontbijten en een heerlijk terras met panoramisch uitzicht over de Limburgse Heuvels. Bij het golfarrangement is uiteraard ook een greenfee inbegrepen en kunt u kiezen uit 4 golfbanen.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.