Iets gezelligs te vieren samen met familie, vrienden of collega’s? Boek dan deze Groepsrondvaart door Amsterdam. Geniet aan boord van een overheerlijke High Tea op een Luxe Salonboot. Daarnaast is het de perfecte manier om de schoonheid van Amsterdam te ontdekken terwijl u geniet van heerlijk hartige, zoetige en luxe hapjes.

Groepsrondvaart door Amsterdam met een Luxe Salonboot

Tijdens de 1,5 uur durende groepsrondvaart door Amsterdam geniet u vanuit de Luxe Salonboot van de prachtige omgeving. Daarnaast zult u zeker onder de indruk zijn van de prachtige architectuur van de gebouwen. Tijdens de tocht zal de schipper/gids u vertellen over de geschiedenis van Amsterdam en de bezienswaardigheden langs de route. Ook krijgt u een privétafel aan het raam, zodat u niets hoeft te missen van het prachtige uitzicht terwijl u van uw hapjes geniet.

Overheerlijke high tea

De Engelse lekkernijen die tijdens de high tea vaartocht worden geserveerd, zijn van de hoogste kwaliteit en worden bereid met de beste ingrediënten. U kunt hierbij denken aan een mini red velvet taartje, een mini chocolade taartje, bonbons, mini sandwiches, mini wraps daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit thee of koffie.

Kom genieten aan boort en laat u verwennen met een overheerlijke high tea tijdens de 1,5 uur durende Groepsrondvaart door Amsterdam.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur