Heeft u zin om er heerlijk een paar dagen tussen uit te gaan en te golfen? Boek dan met dit mooie weer een golfvakantie in de zomer weg! Overnacht in een sfeervol hotel in Duitsland en geniet van de prachtige omgeving door heerlijk te gaan golfen. Bekijk snel de onderstaande golfarrangementen voor meer informatie!

6-daagse Golfvakantie vlakbij de Oostzee met 4 dagen onbeperkt golfen

Tijdens deze 6-daagse Golfvakantie in de zomer golft u 4 dagen onbeperkt op de 18-holes golfbanen Mecklenburg-Vorpommern en Strelasund-Island Course. Het golfpark bevind zich in Strelasund en vanuit het resort loopt u dan ook zo de golfbanen op. Met talrijke waterhindernissen en nieuwe aanplant geeft het steeds een nieuwe vorm aan de golfbanen en de omgeving ervan. In de familiale en persoonlijke sfeer die het hotel creëert zult u zich vanaf het eerste ogenblik op uw gemak voelen.

6-daags Golfarrangement met onbeperkt Golfen in Duitsland en 1 Greenfee in Polen

Met dit Golfarrangement gaat u onbeperkt golfen in Duitsland en 1 Greenfee in Polen! Daarnaast overnacht u op een Kasteel waar u niks te kort komt. Een groot deel van de waterhindernissen zijn speciaal gemarkeerd als biotopen en komen op veel holes in het spel. Het is een technisch zeer veeleisende golfbaan met een internationale standaard. De baan is met veel aandacht voor detail aangelegd en de individuele banen zijn voorzien van vele verfijningen. Op een van de dagen reist u met de bus naar Polen om daar te golfen op Binowo Park Golf Club

8-daags Golfvakantie met Wellness bij Kassel in Duitsland met 3 dagen golfen

Tijdens deze 8-daagse Golfvakantie met wellness komt u niks tekort. U golft 3 dagen op een prachtige golfbaan in de buurt! Geniet van de prachtige natuur en kom tot rust in de wellness van het hotel. Daarnaast overnacht u in het sfeervolle 4-sterren hotel en geniet u van de regionale en internationale keuken. U komt bij in de wellness faciliteiten als de sauna en de ontspanningsruimte.

4-daags Golf & Spa arrangement in Noord-Duitsland – Golfbaan aan het hotel en Culinair genieten

Hierbij golft u op de 27 holes baan gelegen in het prachtige Stör laagland en op de Hohe Geest. Door de verschillende landschaps- en baantypes is het spel op deze golfbaan afwisselend en interessant. Met drie verschillende mogelijke lus combinaties biedt de golfbaan in Breitenburg een zeer gevarieerde golfbaan voor spelers van alle handicapcategorieënNa het golfen overnacht u in het sfeervolle hotel met 80 luxe kamers! 

Golfvakantie in Hamburg 5 dagen – Golfen op meerdere banen

Tijdens deze golfvakantie kunt u op meerdere golfbanen golfen. U kunt golfen op De Wentorf-Reinbeker Golf-Club, Golf- und Countryclub Brunstorf, Golfclub Escheburg en Golf Gut Glinde. Het hotel waar u overnacht beschikt over veel verschillende kamers die aan al uw behoeften voldoen. De kamers zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Boek snel uw Golfvakantie in de zomer weg en geniet van de prachtige omgevingen die Duitsland te bieden heeft! Geef bij uw reservering door op welke dag u op welke golfbaan wilt golfen dan kunnen wij de starttijden ook voor u reserveren!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur