Maak van uw rondje golfen een uitje!

We zien het steeds vaker, liefhebbers die een weekendje weggaan om te golfen. We zien ook steeds vaker dat men gaat golfen in Duitsland of België. Nu de wereld wat minder last heeft van de pandemie, durven ook steeds meer mensen het weer aan om een weekendje weg te gaan. Dit is de perfecte manier om in een weekend meerdere nieuwe golfbanen te ontdekken! Waarschijnlijk speel je vaak op de vertrouwde baan bij de club waar u lid bent en weet u dan ook precies hoe u deze baan het beste kan spelen. Het is dus tijd om eens een nieuwe baan te ontdekken en jouw golf kwaliteiten op de proef te stellen!

Golfen in Duitsland – SITE TIP

Wist je dat er vlak over de grens in Duitsland tientallen golfbanen zijn? Duitse golfbanen staan er om bekend dat ze altijd tip-top onderhouden worden. Op www.golfeninduitsland.nl vind je tal van verschillende meerdaagse golfarrangementen. Met meerdere golfarrangement in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, is er voor ieder wat wils.

Op nog geen twee uurtjes rijden van Utrecht vind je een fraaie hotels die ieder samenwerken met verschillende golfbanen. Sommige golfbanen liggen direct aan de hotels. Dus dan kan er gerust door iedereen een drankje gedronken worden zonder dat er iemand de bob hoeft te zijn!

Voor meer informatie over golfen in Duitsland, klik HIER.