Geniet van dit 3-daags golfarrangement in een sfeervol hotel gelegen midden in het Eifelgebergte en kom golfen in de Eifel. De golfbaan ligt op 20 minuten van het hotel en daar geniet u van het schitterende glooiende landschap tijdens uw 18 holes. In het hotel genieten u van een heerlijk diner en overnacht u in een comfortabele kamer en kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen.

Bij dit 3-daags Golfarrangement de Eifel in Duitsland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een diner
  • 1x Een lunchpakket
  • 1x Een 18 holes greenfee voor golfbaan Lietzenhof

Sfeervolle hotel in de Eifel streek

Geniet van dit 3-daags golfarrangement in een sfeervol hotel gelegen midden in het Eifelgebergte. De golfbaan ligt op 20 minuten van het hotel en daar geniet u van het schitterende glooiende landschap tijdens uw 18 holes. In het hotel genieten u van een heerlijk diner en overnacht u in een comfortabele kamer en kunt u vanuit het hotel ook heerlijk wandelen.

Golfbaan in de Eifel

Golfbaan Lietzenhof is een golfbaan die zich bevindt te midden van een prachtige natuur. Tijdens uw 18-holes golfronde komt u meerdere obstakels tegen, zoals strategische bunkers en enkele waterhindernissen. De combinatie van de lengte van de baan, de uitdagende hoogteverschillen en de eis tot nauwkeurig spelen maken deze baan bijzonder aantrekkelijk. Of u nu een beginner bent of een ervaren golfer, ieder kan hier genieten van de sportieve uitdaging in de prachtige natuur. De golfbaan ligt op zo’n 20 minuten rijden van het hotel.

Golfen in het Sauerland! Lees hier dan meer!

Meer golfarrangementen bekijken in Duitsland? Klik hier!

Met vriendelijke groeten,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur