Kom heerlijk genieten van een golfweekend weg met een golfarrangement in Overijssel. Ga er heerlijk op uit en geniet van de prachtige golfbanen.

Golfen en overnachten in een uniek hotel – Ontdek Almelo

U zult tijdens dit golfarrangement in Overijssel genieten op de prachtige Golfbaan de Koepel! Deze golfbaan slingert door een prachtig stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. De baan is een uitdagende en afwisselende 18-holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. Een stuk heide met een schaapskooi, waar omheen een aantal holes zijn gesitueerd, geeft de baan een heel eigen karakter. De golfbaan ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf het hotel waar u verblijft.

Na de heerlijke dag golfen geniet u van de culinaire rijkdom die Almelo te bieden heeft! U kunt ook heerlijk de stad in om aansluitend te overnachten in een bijzondere accommodatie in het unieke gevangenis hotel.

Dagje golfen en nachtje weg in Twente – 2-daags arrangement

Tijdens dit golfarrangement golft u ook 18-holes op Golfbaan de Koepel. Daarnaast overnacht u in een sfeervol 4-steerren hotel in Twente, nabij Enschede. Op zonnige dagen kunt u genieten op het terras met buitenkeuken en in de gezellige bar kunt u terecht voor een borrel. Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl. De omgeving van het hotel biedt u het beste van twee werelden. Op korte afstand van het hotel vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij. De golfbaan ligt op nog geen half uur rijden van het hotel.

2-daags Golfarrangement in het Vechtdal met 1 dag 18 holes golfen

Tijdens dit 2-daags Golfarrangement in Overijssel geniet u van de prachtige 18-holes op Golfbaan Hooge Graven. Het is een golfbaan gelegen in een rustige, mooie en bosrijke omgeving. De 18-holes wedstrijdbaan en 9-holes Par 3-baan bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten uw golfhart sneller kloppen. 

In het hotel geniet u van een heerlijk 3 -gangen diner en komt u helemaal tot rust in een van de comfortabele hotelkamers. Het hotel beschikt ook over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel is gelegen op 7 minuten rijden van de golfbaan.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Golfweekend.nl
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Bel: 088-5405830

Redacteur