Golfaanbiedingen in Brabant

Bent u nog niet zo bekend met alle golfbanen in Nederland en wilt u graag wat inspiratie? Of heeft u al veel banen bespeelt en bent u nu weer op zoek naar iets anders? Neem dan eens een kijkje naar deze golfaanbiedingen in Brabant! We hebben 15 mooie golfaanbiedingen in Brabant voor u geselecteerd.  Deze aanbiedingen hebben ieder mooie reviews over het verblijf én de golfbaan.

Het arrangement was fantastisch! Via een voucher konden we 18 holes golfen op de door ons gekozen golfbanen en het ontbijt en viergangendiner in de Korenbeurs in Made was fantastisch. Ook het personeel was uitermate vriendelijk. Voor herhaling vatbaar! ~Wilma, April 2022

Golfen op meerdere golfbanen

Noord-Brabant de tweede grootste provincie van Nederland. Logischerwijs is er dus veel ruimte voor golfbanen. Noord-Brabant kent meer dan 40 erkende golfbanen, dus er zijn genoeg golfbanen om te ontdekken. De perfecte manier is dan ook om tijdens een van deze golfaanbiedingen in Brabant meerdere golfbanen te ontdekken. Bij het arrangement in Made kunt u bijvoorbeeld bij twee golfbanen golfen in 1 weekend, zo heeft u de keuze uit: Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan Bergvliet, Golfpark Loonsche duynen, Golfbaan de Turfvaert en Golfpark de Haenen. Ieder een unieke golfbaan opzich.

Naast de vele golfbanen die Noord-Brabant kent. Staat de provincie natuurlijk bekend om haar gezelligheid. Bijna elke avond is er wel ergens wat te doen in een van de vele dorpjes of steden. Wanneer u naast het golfen van plan bent om de gezelligheid op te zoeken in een stad, dan is dit arrangement misschien wel iets voor u. U verblijft namelijk in hartje Breda, een van de gezelligste steden van Noord-Brabant!

Wilt u ook genieten in Noord-Brabant van de gezelligheid en lekker eten? En wilt u daarnaast golfen op de mooiste golfbanen van Nederland? Neem dan eens een kijkje op de website van golfarrangementen.nl voor fantastische golfaanbiedingen in Brabant.