Even heerlijk een paar dagen er tussen uit en genieten van een golfaanbieding in België. Bij één van de onderstaande Golfaanbiedingen in België slaat u sportief een balletje op een van de afwisselende golfbanen en overnacht u in een sfeervol hotel.

3-daags Golfarrangement – Golfen in het Land van Herve Belgie

Bij dit hotel in de streek van de 3 landen liggen 3 prachtige golfbanen. Wanneer u een beginnende golfer bent, kunt u starten op een 9-holes baan. Heeft u al wat meer ervaring? Dan kunt u een balletje slaan op één van de 18-holes banen. Golfbaan Les Viviers Par73 is een 18-holes Championship Course. De baan is gemaakt van valleien, waterpartijen en bunkers. Golfbaan Le Charlemagne Par70 is een golfbaan die u zal verassen. De baan is korter dan Viviers, maar wel technischer. La Chappele Par31 is gebouwd door enthousiast beginnende golfers. De baan is gemaakt door par 3 en par 5.

U zult overnachten in één van de 11 comfortabele kamers in het sfeervolle hotel. Kom sportief genieten van deze 3-daagse Golfaanbieding in België.

3-daags Golfarrangement over de grens met 2 dagen Golfen op een prachtige baan

U zult tijdens dit 3-daags Golfarrangement over de grens verblijven in het Belgische Genappe. Sla een sportieve slag op de prachtige 18-holes golfbaan en kom heerlijk 2 dagen golfen over de grens. Kom volledig tot rust in deze groene parel.

Na het golfen komt u heerlijk tot rust in uw hotelkamer. Het hotel heeft een uitzonderlijke ligging op de golfbaan dat het nog aantrekkelijker maakt om hier te overnachten. Het is een elegant, modern hotel met ruimte kamers, suites en loftwoningen. Geniet na het golfen in het authentieke restaurant van kwaliteitsgerechten.

3-daags golfarrangement in het Belgische Mol – Golfen en overnachten

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige Belgische golfbaan, dan is dit 3-daagse golfarrangement een echte aanrader. Werkelijk alle golffanaten kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Het is een prachtig onderhouden 18-holes golfbaan.

Dit hotel biedt moderne hotelkamers als gemeubelde appartementen aan. Alle hotelkamers van dit hotel beschikken over de nodige voorzieningen zoals bad en douche, minibar, TV, telefoon, internetaansluiting, wifi, kluis en wekdienst. De golfbaan ligt op 22 minuten rijden van het hotel.

Kom genieten van een 3-daagse golfaanbieding in België. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die er zijn voor een golfweekend weg? Kijk dan op: Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@golfweekend.nl
Bel: 088-5405830

Redacteur