Op zoek naar een gezellige familiedag voor een klein prijsje? Bekijkt u dan deze 3 super leuke arrangementen die perfect zijn voor een gezellige dag samen met familie! Gezelligheid met het hele gezelschap en daarnaast bezig zijn met verschillende leuke activiteiten!

Gezelligheid en samen bezig zijn met je familie!

Familie uitje – High Tea – Klootschieten in de Weerribben

Wilt u een gezellige dag beleven met familie of vrienden, dan bent u bij ons op het juiste adres. Speel één van de diverse activiteiten in de vrije natuur, voor jong en oud. Na de activiteiten kunt u genieten van een zeer uitgebreide high tea waarbij er voldoende tijd is om even goed bij te kletsen!

     

Familie reünie op de Veluwe – Leuke activiteiten en lekker eten

Dit jaar aan de buurt om de familiereünie te organiseren? Zoek niet verder want wij hebben het perfecte arrangement al voor u samengesteld. Centraal gelegen in Gelderland kunt u gebruik maken van een leuk keuze programma met een Cryptische fototocht of Klimmen Curlen en Handboogschieten. Na de tijd geniet u samen van een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet. Dat allemaal voor een hele mooie prijs!

Gezellig familie uitje op de Veluwe – Boerenbuitenspelen

Kent u de boerenbuitenspelen nog? De ouderwetse spelletjes die vaak het meest leuk zijn om te doen met een groot gezelschap. Twee uur lang gaan jullie verschillende leuke spellen doen in de buitenlucht en aansluitend genieten jullie van heerlijk eten wat jullie dan ook meer dan verdiend hebben!

 

Wat ook echt uniek is om te doen: Familie uitje op het Friese water! 

Benieuwd welke leuke familie arrangementen wij nog meer aanbieden? Bekijkt u dan hier ons aanbod!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur