Gezellig mannenweekend op de Veluwe organiseren? Bekijkt u dan deze 3 leuke arrangementen! Leuke activiteiten tijdens het weekend en daarnaast 1 of 2 nachten verblijven op de Veluwe.

1- 24-uurs Mannenweekend op de Veluwe – Botte Bijlwerpen, GPS Avontuur en een Darttoernooi

Een 2-daags mannenweekend waarbij jullie 3 activiteiten zullen gaan doen. Wie kan er het beste gooien tijdens het botte bijlwerpen en wie is het beste met wegen en weet de juiste locaties te vinden tijden de GPS tocht? Geniet aansluitend van een heerlijk uitgebreid buffet wat voor jullie klaar staat en sluit de dag af met een fanatieke pot darten.

2- Spannend Mannenweekend op de Veluwe – Escape Room, Bowlen en Ribs en Wings eten

Een heel weekend met de mannen op stap en genieten in een groepsaccommodatie op de Veluwe. Werk goed samen om te ontsnappen uit de digitale escape room en geniet aansluitend van heerlijke Ribs & Wings. Neem het tegen elkaar op tijdens een potje bowlen en laat je vrienden zien dat jij de meeste punten kunt behalen!

3- 3-daags Mannenweekend op de Veluwe met Escape Room en BBQ

Een volledig verzorgd mannenweekend waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken. Start het weekend met een 2-gangen lunch en ontsnap vervolgens uit de escape room. Geniet van een uitgebreide barbecue en ga daarna de strijd aan met elkaar op de bowlingbaan. In de ochtend staat er een fijn ontbijtje voor jullie klaar en de overige tijd kunnen jullie vertoeven in jullie mooie accommodatie!

Bekijkt u ook deze leuke blog over een Top 3 mannenweekendjes!

Benieuwd naar meer leuke mannenweekendjes? Bekijkt u dan hier ons volledige aanbod!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur