Bent u nu al aan het bedenken wat u aankomend weekend of volgend weekend eens gaat ondernemen? Wat dacht u eens van een dagje op de Friese Meren?

Of u nu wilt zeilen of wilt sloepvaren, op de Friese Meren is het mogelijk! Wanneer u kiest voor het zeilen, gaat u een halve dag het water op en geniet u onderweg van een heerlijke picknick lunch. Daarnaast gaat er ook nog eens leuke bemanning mee, waardoor u uw eigen feestje bouwt op de prachtige Friese Meren. Bent u niet zo weg van het zeilen? Geen probleem, want dan kunt u uiteraard kiezen voor het gezellige sloepvaren. Hierbij heeft u ook een gezellige schipper aan boord die u alle ins en outs verteld over de Friese Meren. Ook krijgt u hier een lekkere picknicklunch mee, dus verhongeren zult u niet!

Een dagje varen of zeilen is natuurlijk al fantastisch! Maar dat kan voor u natuurlijk te kort zijn en ook daar is uiteraard aan gedacht! U kunt ervoor kiezen om een prachtige reis te maken, waarbij u samen met een groep gaat genieten van de Friese Meren. Zo leert u ook nog eens nieuwe mensen kennen wie dezelfde passie te delen, is dat niet fantastisch?

Redacteur