Bent u van plan om binnenkort een dag op pad te gaan met vrienden en familie? Dan is het natuurlijk handig als u alle benodigdheden meeneemt. Wij sommen voor u de 10 belangrijkste dingen op, die u zeker niet mag vergeten!

Wat moet ik meenemen?

  1. Een stevige tas. Wanneer u op pad gaat is het zeker handig om een goede tas mee te hebben waar u al uw spullen in kwijt kan. Dit kan bijvoorbeeld een handtas of een leren Eastpak rugtas zijn.
  2. Voldoende etenswaren. Wanneer u op pad gaat, is het natuurlijk fijn wanneer u voldoende voeding bij zich heeft om de dag mee door te komen. Of u nu een museum of een pretpark gaat bezoeken, een lunch of wat lekkers is altijd handig om mee te hebben.
  3. Voldoende drinken. Voldoende drinken is zeker van belang wanneer er hoge temperaturen zijn verwacht om zo uitdroging te voorkomen.
  4. Een tasje met EHBO-spullen. U hoopt het natuurlijk niet, maar het kan altijd zo zijn dat er iemand gewond raakt. Hoe fijn is het of u dan zelf al wat u heeft om eerste hulp te kunnen verlenen.
  5. (vochtige) Zakdoekjes. Zeker wanneer u op pad gaat met uw kinderen is het handig om deze doekjes bij u te hebben. Kinderen raken van alles aan waar u wellicht geen zicht op hebt, dan is het wel zo fijn om uw kind te kunnen ontsmetten met antibacteriële gel of zakdoekjes.
  6. Zonnebrandcrème. Op een zonnige dag is verbranden zo gebeurd. Daarom is het van belang om zonnebrandcrème mee te nemen zodat u niet verbrand.
  7. Een hoofddeksel en zonnebril. Naast zonnebrandcrème is het natuurlijk ook handig om uw gezicht te beschermen middels een hoed/pet en/of een zonnebril.
  8. Wanneer u met een familie met kinderen een dag erop uit gaat, is het handig om de kinderen een naamketting of -armbandje mee te geven. Op deze manier kunnen de kinderen altijd herkend worden wanneer ze weggelopen zijn.
  9. Een camera of telefoon. Een dagje uit zit vol met waardevolle herinneringen. Dan is een camera of telefoon zeker niet overbodig om deze waardevolle herinneringen vast te leggen.
  10. Geld. Een dagje weg kost natuurlijk geld, of u nu wel of geen eigen eten en drinken mee heeft genomen, er komen altijd extra kosten bij. Het is zeker een tip om voldoende geld mee te nemen wanneer u er een dagje op uit gaat.

Wij hopen dat we u een handje op weg hebben kunnen helpen met deze 10 tips!

Redacteur