Een Fluitervaart met picknick door Giethoorn organiseren? Samen met een vriend of vriendin of gezellig met het hele gezin op pad, dat kan! Kom samen fluistervaren in het Venetië van het Noorden. Twee uur lang fluistervaren en genieten op het water van Giethoorn. Met een heerlijk gevulde picknickmand op pad om onderweg lekker te picknicken, dat klinkt gezellig toch!

Vriendinnendag in Giethoorn

Ontdek Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Wat is er te doen?

Giethoorn, ook wel genoemd het Venetie van het Noorden is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk al onze arrangementen die wij aanbieden in Giethoorn!

Bent u ook nieuwsgierig welke familie uitjes het meest geboekt worden? Bekijkt u dan onze beste geboekte familie uitjes in Giethoorn.

Dit arrangement is al te boeken vanaf 2 personen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur