Fietsvakantie in Midden-Limburg

Midden-Limburg kent een prachtig glooiend landschap en vooral in Nationaal Park De Meinweg ten oosten van Roermond zal je versteld staan van de gevarieerde natuur. De Meinweg kent een zogenaamd terrassenlandschap. Dat betekent dat er drie plateaus zijn waarvan de hoogste 80 meter boven het “Nationaal Amsterdams Peil”. De Meinweg is een schitterend stukje natuur van ongeveer 1800 hectare groot.

Het is ook logisch dat je de Meinweg niet in 1 dag kan verkennen. De perfecte oplossing is dan ook om er meerdere nachten te overnachten. Wij raden daarom ook een hotel aan midden in de natuur. Het hotel ligt midden in het unieke de Meinweg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek.  Je kunt jouw eigen vertrouwde fiets meenemen en in het hotel hier achter slot en grendel stallen. Geen zin in gesleep? Dan is er ook de mogelijkheid om fietsen en e-bikes te huren.

Boek hier deze geweldige fietsvakantie in Midden-Limburg!

Wat is er nog meer te doen?

Het hotel heeft ook indoor-faciliteiten die je optimale ontspanningsmogelijkheden bieden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Lekker shoppen! Met een kwartiertje rijden met de auto ben je al bij het designer outlet in Roermond. Designer Outlet Roermond is de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels, een zeer breed portfolio van luxe, premium en lifestylemerken tegen gereduceerde prijzen. Uitstekende horeca, geweldige serviceverlening en veel wisselend entertainment maken het tot een compleet dagje uit!