Altijd al eens een Fietsvakantie gewild waar u gaat fietsen van hotel naar hotel? Bekijk dan snel één van de onderstaande mogelijkheden waarbij u heerlijk gaat fietsen van hotel naar hotel. Deze arrangementen zijn bijzonder en een keer wat anders dan alleen maar verblijven in hetzelfde hotel!

Ontdek de Geschiedenis van Drenthe tijdens een 4-daagse Fietsvakantie

Tijdens deze fietsvakantie gaat u fietsen van hotel naar hotel door de prachtige natuur van Drenthe. Iedere dag fietst u van hotel naar hotel waardoor u de gehele omgeving van Drenthe zeker zult ontdekken! De provincie staat natuurlijk bekend om zijn hunebedden, maar ook het gevangenisdorp Veenhuizen en voormalig Kamp Westerbork zijn kenmerkend voor deze provincie. In 7 musea langs de route gaat de geschiedenis van Drenthe voor u leven. De prachtige fietstochten zullen u verbinden tussen de musea en de bijzondere natuur van Drenthe!

5-daagse Fietsvakantie door Drenthe en Overijssel – Ontdek Giethoorn en 3 Nationale Parken

Deze 5-daagse Fietsvakantie zult u niet snel vergeten! U fietst van en door het Venetië van het Noorden (Giethoorn), de Nationale Parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. U fietst door de prachtigste natuurgebieden en komt daarnaast langs een aantal leuke musea, waaronder het Drukkerijmuseum. U overnacht tijdens dit 5-daagse Fietsvakantie arrangement met de fiets van hotel naar hotel in maar liefst 2 verschillende hotels!

Ontdekkingsreis door Drenthe – 7-daagse Fietsvakantie van Hotel naar Hotel

Tijdens deze 7-daagse ontdekkingsreis door Drenthe maakt u kennis met veel facetten uit het Drentse leven. U ontdekt de natuur, cultuur en de vriendelijke bevolking op een sportieve manier door van hotel naar hotel te fietsen. U verblijft tijdens de 7-daagse Fietsvakanties in 3 verschillende hotels! Zo fietst u onder andere richting de stad Groningen naar de Martinitoren en door het natura 2000-gebied. Daarnaast fietst u ook door het Nationaal Park Drentsche Aa en mepper dennen. Ook fietst u langs Kamp Westerbork, het nationaal Gevangenismuseum en nog veel meer mooie natuurgebieden en bezienswaardigheden.

5-daagse Fietsvakantie over de Drentse Hondsrug – Ontdek Drenthe op de Fiets

Gedurende een 5-daagse Fietsvakantie fietst u langs al het moois dat Groningen en Drenthe te bieden hebben. Zo ontdekt u de stad Groningen, het Klompenmuseum, Museum de Buitenplaats, Drents Museum, Boomkroonpad, boswachterij Exloo en Kamp Westerbork. Elke dag volgt u een mooie route en ‘s avonds geniet u van een comfortabele nacht in een hotel, waar uw bagage al op u wacht.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van één van de bovenstaande fietsvakanties? Wacht niet langer en ontdek de prachtige omgevingen en ga fietsen van hotel naar hotel!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur