Fietsen, wandelen en wellness in 1 arrangement

Bent u toe aan een korte break waarbij u alle mogelijkheden binnen handbereik heeft? Dan is dit arrangement zeker iets voor u!

U heeft met dit arrangement niet alleen de mogelijkheid om heerlijk te wandelen en/of te fietsen door de prachtige natuur van Duitsland, ook kunt u heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel. Dit mooie hotel is voor u een garantie voor ontspanning waar u een heerlijke midweek kan verblijven. Bij dit arrangement krijgt u 3x toegang tot een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, 1x een culinair 3-gangen diner en een ontspannende brainlightmassage. Om ervoor te zorgen dat u de weg niet kwijtraakt, krijgt u fiets- en wandelkaarten mee en om de omgeving wat beter te leren kennen een uitstapjesgids. In deze omgeving kunt u zich dus zeker wel vermaken met alles wat bij het arrangement inzit.

Welkom in het paradijs!

U verblijft met dit arrangement in een leuk hotel gelegen in het mooie dorpje Monschau. Deze omgeving is fantastisch voor wie lekker een dagje of er kort tussenuit wilt. Voor zowel in de zomer als in de winter zijn hier vele activiteiten te doen, voor zowel de actieve bezoeker als diegene die op zoek zijn naar ontspanning.

Altijd eens willen wandelen en fietsen in een natuurparadijs? Dan kunt de kans zeker niet laten liggen!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.