Heeft u zin in een actief weekendje weg? Geniet van een paar dagen fietsen door Drenthe, hier vindt u meerdere schitterende natuurgebieden! Drenthe kent een grote afwisseling aan bijzondere natuurgebieden. Van uitgestrekte heidevelden en bossen tot fraaie beekdalen en het aantrekkelijke kleinschalige cultuurlandschap rond de dorpen en op landgoederen.

Ontdek de Geschiedenis van Drenthe tijdens een 4-daagse Fietsvakantie

Kom fietsen door Drenthe en leer meer over de interessante geschiedenis van Drenthe! Tijdens deze 4-daagse fietsvakantie overnacht u in 3 verschillende hotels, u fietst via prachtige routes van hotel naar hotel. U komt tijdens uw fietstocht onder andere langs hunebedden, kamp Westerbork en 7 verschillende musea! Uw reis start in Zuidlaren, vervolgens overnacht u in Elp en tot slot overnacht u in Roden. Uw bagage wordt voor u vervoerd, zo kunt u onbezorgd fietsen door Drenthe!

Drenthe ontdekken – 3 dagen Fietsen door Nationaal Park de Drentsche Aa

Verken Nationaal Park de Drentsche Aa te fiets en overnacht op 5 minuten afstand in een luxe hotel in Zeegse! Op de aankomstdag geniet u van een verrukkelijk live cooking dinerbuffet en u ontvangt een lunchpakketje voor onderweg. Nationaal Park de Drentsche Aa is het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa. U vindt hier bijzondere planten, dieren en de meeste prehistorische monumenten van Nederland bij elkaar. Het Nationale park is een schitterende locatie om te fietsen door Drenthe.

3-daags Fietsarrangement in het Drentse Dwingeloo vlakbij Nationaal Park Drents-Friese Woud

Geniet van een heerlijk weekendje fietsen door Drenthe en overnacht in een sfeervol hotel in Dwingeloo! Vanuit het hotel fietst u binnen een half uur naar Nationaal Park Drents-Friese Woud. Dwingeloo ligt ook in de buurt van het grootste natte heidegebied van West-Europa, Nationaal Park Dwingelderveld. ’s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in het hotel. U ontvangt diverse fietsroutes door de prachtige omgeving. Na een vermoeiende dag fietsen kunt u bij het hotel nog even relaxen in de sauna of het zwembad.

Fietsen door Drenthe

Bekijk ook deze fietsarrangementen in Valkenburg! 

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805