Plezier voor het hele gezin

Bent u samen met uw gezin toe aan een weekendje quality time? Met het Plezier met hele gezin in Duitsland – Nachtje weg met bezoek aan Sea Life en LEGOLAND komt u zeker toe aan deze quality time.

Gedurende dit arrangement overnacht u 1 nacht in een gezellig familiehotel gelegen in het Duitse Oberhausen en krijgt u 1x een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast kunt u uw ogen uitkijken in 1 van de grootste sea life aquaria van Duitsland en kunt u een bezoek brengen aan het populaire LEGO land. Het is dus een arrangement waarbij u als zich zeker niet hoeft te vervelen!

Overnachten in de Duitse moderne stad

Tijdens het arrangement verblijft u in een centraal gelegen familiehotel in Oberhausen. Het hotel is makkelijk om per auto of openbaar vervoer te bereiken. Mocht u nog niet genoeg hebben aan de activiteiten die bij het arrangement bij inbegrepen zijn, geen zorgen! In Oberhausen zijn er nog vele andere mogelijkheden! Zo kunt u een dagje shoppen in het overdekte winkelcentrum Centro, kunt u een bezoek brengen aan de Altmarkt en het LVR industrial Museum. Kortom; genoeg te doen!

Wilt u er ook samen met uw gezin erop uit? Hoe kunt u beter tot één komen als met het Plezier met hele gezin in Duitsland – Nachtje weg met bezoek aan Sea Life en LEGOLAND. 

Redacteur