Een leuk uitje plannen voor volgend jaar

Sinterklaas is al weer eventjes bij ons in het land, maar aankomend weekend is het dan eindelijk zover; pakjesavond! Zaterdag kunnen de kindjes hun schoen zetten om er de volgende ochtend cadeautjes in te vinden van de Sint! Elk jaar is het weer een groot feest. Gaat u ook samen met de kids de cadeautjes uitpakken, sinterklaasliedjes zingen en pepernoten bakken? Wellicht nodig u een klein groepje familie uit die deze gezellige dag samen met jullie kunnen vieren. En als jullie dan toch samen zijn, kunnen jullie gelijk alvast een leuk familieweekend voor volgend jaar plannen! 

U kunt vaak niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van een weekendje weg met de familie want er worden alweer volop boekingen gemaakt voor 2022! Ga (op afstand) met elkaar rondom te tafel zitten en overleg wat jullie wensen zijn voor het familieweekend.

Naar welke provincie zouden jullie graag willen gaan? Wordt het een actief of ontspannen familieweekend? Maar wat ook belangrijk is, is het budget bepalen. U kunt niet bij iedereen in de portemonnee kijken. Voor de een is € 150 per persoon geen probleem maar de ander kan het eigenlijk niet zo goed missen. En maak ook duidelijk afspraken waarvoor het budget dan is. Alleen voor de overnachting of ook met al het eten en activiteiten erbij. Zo komen jullie ook niet voor verrassingen te staan door eventuele kosten die er nog bij komen. De belangrijkste en ook de moeilijkste stap is vaak het plannen van een nieuwe datum. Plan deze zover mogelijk van tevoren zodat iedereen deze in de agenda vast kan zetten. Ook op het internet vindt u vaak handige tools zoals een datumprikker.

Familieweekend TIPS

Speciaal voor alle families bieden wij leuke en gezellige arrangementen aan op onze website Familieweekend.tips! Hier vindt u meer dan 70 mooie aanbiedingen voor een gezellig familieweekend in 2022! Ontspannen aan de kust, een bezoek aan een attractiepark of juist een familieweekend met leuke activiteiten voor de kids. Kortom, we hebben het allemaal! Ga er eens lekker tussenuit en geniet van de momenten samen tijdens een geheel verzorgd verblijf. Graag geef ik u nog een aantal voorbeeld van arrangementen die u kunt tegenkomen op Familieweekend.tips.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Familieweekend.tips