Een familiedag organiseren? Dat kan goed met dit Familiedag op de Veluwe arrangement. Bij dit arrangement gaat u even terug in de tijd van vroeger, ook wel eens leuk toch? Gezelligheid staat voorop met de oudhollandse spellentafel. Daarnaast kunt u gezellig bowlen op één van de bowlingbanen. Dit Familiedag op de Veluwe arrangement is perfect voor wanneer u even wat anders wil dan normaal!

Oudhollandse tafelspellen tijdens de Familiedag op de Veluwe

Samen maken jullie gegarandeerd plezier met de oudhollandse tafelspellen. Er zijn acht verschillende spellen, namelijk: Haakse sjoelbak, Spiraal, Stokvangspel, Ringlegspel, Doorstapelen, Hoedje wip, Wielbak en Spiegelkast. Ga met elkaar de strijd aan en ontdek wie de titel kampioen Oudhollandse spellen in zich heeft!

Het Recreatiepark

De familiedag op de Veluwe vindt plaats op een recreatiepark. Het recreatiepark is gelegen midden op de Veluwe en geschikt voor zowel jong als oud. Het biedt een brede selectie aan activiteiten dus wanneer jullie liever een eigen samengesteld programma wensen, dan is dat zeker mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Racesimulator, E-chopper rijden, een escaperoom, High tea of Pub Quiz. Mochten jullie liever meerdere dagen komen genieten op het recreatiepark, dan is dat ook mogelijk in één van de overnachtingsmogelijkheden op het recreatiepark.

De prachtige Veluwe

De Veluwe is door zijn centrale liggen zeer goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. De Veluwe is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandelingen kunt maken of meer van de omgeving kunt ontdekken tijdens een mooie fietsroute. 

Kom genieten van de hele familie samen en organiseer een familiedag op de Veluwe. Klik voor meer familie-uitjes op: familiedag tips

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel:088-5405820

Redacteur