De laatste maand van het jaar  is altijd een drukke tijd. Eerst Sinterklaas met alle pakjes, gedichtjes en surprises en dan snel het huis in kerstsfeer brengen en bedenken wat er met kerst op tafel moet komen.

Wilt u na de kerst dan eens even lekker uitblazen?

Boek dan deze ‘Tussen de ballen en bollen aanbieding’ en kom 4 dagen lekker genieten in Giethoorn.

Proef de gezellige Gieters gastvrijheid en kom tussen kerst en oud & nieuw lekker genieten van de rust in dit sfeervolle waterdorp.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.