Heb je deze winter even geen zin in boerenkoolstamppot met rookworst, en trek je er liever op uit? Veel mensen schuwen het winterse weer, en zeker na het zien van de situatie op de wegen wordt er al snel besloten om toch maar thuis te blijven. En dit werkt natuurlijk in je voordeel! Kampeerplaatsen zijn een stuk goedkoper en minder druk. Schaf bij een vouwwagen specialist een toffe vouwwagen aan en je kan direct op pad. Super handig natuurlijk: gewoon achter de auto, en reizen maar! De mooiste kampeerplaatsen in Europa deze winter, hebben we even voor je op een rijtje gezet. Hoef jij alleen nog maar te kiezen.

  1. De Ardennen: Camping Barvaux

Is er een betere kampeerplaats in Europa dan de Ardennen? Dat dachten wij ook. In welk land je ook wilt gaan kamperen, de Ardennen zijn ongelooflijk mooi. De tientallen (of misschien wel honderden) kampeerplaatsen maken het dan ook absoluut geen probleem om je winterse vakantie in dit prachtige natuurgebied door te brengen. De winterperiode is een rustige periode, dus jullie kunnen je Combi Camp vouwwagens direct neerzetten en genieten van je vakantie. Outdoor camping Barvaux geeft je alle ruimte om de natuur en rust om je heen goed in je op te nemen.

  1. Zwitserland: Camping Chapella

Kamperen in één van de hoogste bergdalen van de Alpen? Dat doe je bij Camping Chapella. Het ligt direct aan de oevers van de rivier de Inn, wat natuurlijk voor een heerlijk geluid tafereel zorgt om lekker bij in slaap te vallen. Met uitzicht op de bergen kun je hier heerlijk ontspannen, maar er natuurlijk ook op uit voor wat actieve wintersportactiviteiten.

  1. Veluwe: op Safari

Geen zin om te ver te reizen? Ga dan lekker op vakantie in eigen land. Op de Veluwe verblijf je nu met het hele gezin in een toffe Safaritent, en de kinderen mogen gratis mee! Er zijn allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin, maar je kan natuurlijk ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort of het SchatEiland in Zeumeren met indoor speelparadijs.

  1. Spanje: Boltana

Deze geweldige familiecamping ligt in een bosrijk terrein in de prachtige Pyreneeën. De camping is het hele jaar geopend en heeft een restaurant en supermarkt op eigen terrein. De bosrijke omgeving, zwembaden en de familiesfeer maken het een geweldige camping om tijdens deze winter met de hele familie te gaan kamperen.

  1. Italië: Mimosa

Heb je zin in wat zon, zee en strand deze winter? Dan ga je naar de geweldige strandcamping Mimosa. Een drie sterren vakantiepark met camping aan zee. Heerlijk!

Redacteur