Een prachtige rondvaart door het Land van Maas en Waal

Bent u op zoek naar een leuk dagje op het water?  Wat dacht u dan van een rondvaart door het mooie land van Maas en Waal.

Deze rondvaart is perfect voor wie de prachtige natuur wilt bewonderen onder begeleiding van een enthousiaste gids die u alle ins en outs over de omgeving verteld. U begint uw dag al vroeg in de morgen met het verzamelen om 09.30 uur, waarnaar u om 10.00 uur gaat vertrekken. Wanneer u vertrekt uit de haven van Heusden vaart u via de Bergsche Maas naar de sluis van St. Andries. Tijdens deze vaart komt u langs de industriehaven van Heusden en het pontje welke u van Herpt naar Bern brengt. Daarnaast komt u langs dorpjes als Bokhoven, Engelen, Ammerzoden en Hengel. Ook komt u langs de historische stad ‘s-Hertogenbosch en vaart u hier over de 3 bruggen van de stad. Tijdens de rondvaart zult u ook trek krijgen, daarom staat er tijdens de 2.5 uur durende vaart over de Waal een lunchbuffet voor u klaar.

Goed om te weten is dat ook mensen die in een rolstoel zitten ook kunnen genieten van deze prachtige dagtocht.

Gaat binnenkort ook genieten van de prachtige omgeving van het land van Maas en Waal met de Dagtocht rondje Bommelerwaard – Varen door het land van Maas en Waal?

Redacteur