Gezellig een dagje met de vrienden, collega’s of familie weg, dan is wellicht dit dagje varen in de Biesbosch wel iets voor u. U staat zelf aan roer van de kajuitboten, leuk toch? Wacht niet langer en boek een gezellig dagje samen weg met dit dagje varen in de Biesbosch. Het natuurgebied door de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur!

Zelf dagje varen in de Biesbosch

U wordt ontvangen op één van de locaties in Drimmelen met koffie, thee en een heerlijk appelgebakje. Daarna staat u zelf aan het roer van de kajuitboten! Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch. Eenmaal daar aangekomen gaat u zelf een informatieve wandeling maken. Na de wandeling wordt er terug gevaren naar Drimmelen. Vanaf de boot krijgen jullie een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied en Nationaal Park!

Liever het programma wat aanpassen? Deze locatie heeft veel mogelijkheden en de activiteiten zijn geschikt voor 5 tot 200 personen. Alle activiteiten zijn te combineren zodat er een op maat gemaakt programma naar wens wordt gemaakt! U kunt hierbij denken aan een sloepentocht, kompastocht en bijvoorbeeld een kanotocht. Het is allemaal mogelijk naast het dagje varen in de Biesbosch!

Wacht niet langer en kom genieten van de prachtige natuur in de Biesbosch in Noord-Brabant

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur