Brabantse gezelligheid

Willen jullie binnenkort een dagje uit of een weekendje weg? Elke provincie in Nederland heeft haar ergens charme. Zo staat Brabant o.a. bekend om de gastvrijheid en gezelligheid. Een fijne provincie met mooie pittoreske dorpjes en levendige steden. Zo ook de stad Den Bosch is een ware trekpleister! Lekker shoppen, gezellig terrasjes pakken, een leuke activiteit tijdens een dagje weg of een fijn hotel voor een weekendje weg. Kortom, Den Bosch heeft het allemaal! Ik heb voor jou een aantal TIPS uitgelicht voor een City Trip in Den Bosch.

TIPS voor een City Trip in Den Bosch – Leuk dagje uit of weekendje weg

Rondvaart ‘s-Hertogenbosch
Ga mee op deze rondvaart langs het mooie en gezellige Den Bosch. Deze tocht duurt 1 uur en is super leuk om te doen als tussendoortje voor uw dagje Den Bosch. Dus bent u aan het shoppen of Den Bosch aan het ontdekken of een heerlijk weekendje weg in de stad dan is dit zeker een aanrader om te doen.

Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch
Heerlijk een dagje shoppen in Den Bosch, terrasje pakken. Den Bosch is een bruisende winkelstad waar u tijd te kort komt! Boek daarom dit speciale Shopping arrangement en blijf een nachtje slapen. Super leuk om met vriendinnen te doen of gezellig voor moeder en dochter. Kortom, maak een mooie City Trip in Den Bosch!

Weekend Special golfarrangement in Den Bosch
Weekendje genieten, overnachten en golfen in hartje Den Bosch? Met dit golfarrangement overnacht u in het stijlvolle hotel echt midden in de stad. U loopt zo het gezellige Den Bosch in voor een hapje en drankje om heerlijk een terrasje te pakken of even te shoppen. Golfen doet u ook in Den Bosch op 9 minuten rijden van het hotel. Op de golfbaan heeft u uitzicht op de Sint-Jan. Een fantastische beleving.

Sloep varen door Den Bosch
Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire vaartocht door Den Bosch. We varen vanuit de oude Brede Haven over de Dieze, rondom Den Bosch dus niet door de stad heen maar er om heen. Geniet met vrienden, vriendinnen of voor een familieuitje van een heerlijke vaart in een mooie sloep.

Beleef een leuk dagje uit of weekendje weg met één van deze TIPS voor een City Trip in Den Bosch!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.