Eropuit naar het strand in 2022

Ben jij al plannen aan het maken voor een leuk weekendje weg in 2022? Of ben je nog aan het oriënteren? Hoewel we ook in 2021 met wat maatregelen te maken hebben gehad, zijn er toch veel weekendjes geboekt in de periode dat het wel allemaal kon doorgaan. Dus willen jullie net zo genieten van een weekendje weg? Even uit de dagelijkse sleur komen, lekker eten, strandwandelingen maken en gebruikmaken van de faciliteiten. Dat klinkt toch als muziek in de oren?😋 Op het web zijn er zoveel mogelijkheden te vinden voor een leuk strandweekendje maar hoe weet je nou of dit ook echt een leuk uitje is? Dan moet je zelf vaak maar ondervinden. Willen jullie verzekerd zijn van een fantastisch verblijf? Bekijk dan deze best geboekte strandweekendjes van 2021 en beleef het zelf! De reviews liegen er niet om.

Best geboekte Strandweekendjes van 2021, welke gaat het voor jullie worden in 2022?

3-daags Strandarrangement in Wijk aan Zee
3 Dagen genieten aan het strand en overnachten in een hotel gelegen bovenop de duinen in Wijk aan Zee? Lekker even uitwaaien, een strandwandeling maken of gewoon lekker even genieten aan de kust. Kom er even uit met een van de best geboekte strandweekendjes van 2021.

Hotel op een prachtige ligging. Schitterend uitzicht. Mooie, nette ruime kamers. Heerlijke douche. – Cijfer 9

Genieten aan het Strand arrangement – 3 dagen Culinair genieten in Noordwijk aan Zee
Geniet van dit heerlijk 3-daags arrangement in Noordwijk aan Zee. Dit heerlijke hotel is direct gelegen aan het strand van Noordwijk en naast het genot in en rondom het hotel kunt u ook genieten op het terras van het strandpaviljoen van een kopje koffie met heerlijke huisgemaakte appelgebak.

Prachtig hotel met heel vriendelijk personeel. Heel veel keuze bij het ontbijt en het avondeten bij Dylans was fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar! – Cijfer 10

Uitwaai Strandarrangement in Egmond aan Zee
Waai lekker uit in de duinen en geniet met u kinderen van de schitterende natuur. Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied op 100 meter van het strand. Met het uitwaaiarrangement kunt u lekker 3 dagen genieten van het strand, de zee en de frisse lucht. Boek nu een weekendje of zomaar een paar dagen! Kies voor een van de best geboekte strandweekendjes van 2021.

We gaan al een aantal jaren naar dit hotel in Egmond. Het is heerlijk om 2 dagen op het strand te wandelen. De formule lopend buffet (ontbijt) en diner is fantastisch. Zowel ontbijt als diner zijn prima verzorgd. De kamers zijn netjes en schoon. Vriendelijk personeel. – Cijfer 10

Beleef nu zelf ook een van de best geboekte strandweekendjes van 2021 voor volgend jaar!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Strandweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.