Dagje uit in Giethoorn!

Het weer wordt warmer en de bloemen die beginnen te bloeien, de lente komt er aan! De perfecte omstandigheden voor een dagje uit in Giethoorn. Giethoorn is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd vanwege de grachten waar op gevaren kan worden.

Actief dagje uit in Giethoorn – TOP 3

Ontspannend heen en Inspannend terug – Varen, Punteren en Picknicken in Giethoorn 
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt je een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. Je begint met een lekker kopje koffie met een appeltaart met slagroom. Vervolgens vaart je met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten ’Gieterse’ punters.

Dan begint dit actief dagje in Giethoorn pas écht! In de punters neem je plaats met ca. 5-6 personen en vaar je op traditionele manier zelf terug. Je krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van uw puntertechniek. Tot slot staat er bij het eindpunt van de route een echt Gieters drankje voor je klaar.

Actief dagje uit in Giethoorn – Familiedag op het water 
Een gezellig en actief dagje uit in Giethoorn, waarbij je alles waarom Giethoorn bekend staat gaat beleven. Natuurlijk begint de dag met koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens verken je Giethoorn vanaf het water en heb je tijd om het dorp te bezoeken. Je sluit de dag af met een Gieterse variant op een echte American diner, waar je in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn jouw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen!

Een actief dagje uit in Giethoorn met dit afwisselende groepsuitje! 
Tijdens dit actieve dagje in Giethoorn ga je van allerlei leuke activiteiten doen. Je wordt gezellig ontvangen met een kopje koffie en gebak. Daarna stap je op de fiets om een mooie tocht te maken. Onderweg maak je een stop en zoek je uit wie de Robin Hood van de groep is, je leert namelijk boogschieten. Als je terugkomt ga je gezellig samen dineren in een restaurant in het hartje van Giethoorn. Het restaurant straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje uit in Giethoorn.