7 Beauty Momenten op 1 dag

Het arrangement "7 Beauty Momenten" laat u kennis maken met speciale producten van Osaine. Puur natuur, heerlijke geuren, echt genieten dus. Laat u verrassen met dit arrangement en boek nu een heerlijke verwendag. Kleuren zien, geuren ruiken, verzorging voelen. Dat is Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie met edelstenen, chakra's en handen. Rust en kleur, de ingredi├źnten voor een sprankelende dag! Vanaf de eerste aanraking bent u verkocht.

Een heerlijke beautydag in Brabant

Ruime behandelkamers en schoonheidssalons Wij hebben 1-, 2- en 4-persoonsruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar. Daarnaast heeft u privacy waar nodig tijdens dit 7 Beauty Momenten arrangement. Relax Een knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt vinden wij belangrijk. Bijvoorbeeld om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen. Tijdens de donkere kille dagen bied de haard heerlijke warmte. Spirituele knipoog Wij benaderen schoonheid graag bijzonder. Ook bieden wij arrangementen met een spiritueel tintje. Alle behandelingen in deze arrangementen verwennen en behandelen de huid, lichaam, geest en ziel. Ze werken met kleurenenergie die emotionele stress tegengaan, maken blokkades los en doen het energiepeil, de levensvreugde en het zelfbewustzijn toenemen. Ze benaderen de mens "holistisch", dat wil zeggen in zijn totaliteit van lichaam en geest. Dus de producten die gebruikt worden houden de innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans, tussen dat wat men ervaart en voelt. Tuin Ook kunt u in onze stadstuin volledig beschut ontspannen tijdens dit 7 Beauty Momenten arrangement. Vriendelijk en vakkundig personeel Tenslotte een essentieel onderdeel voor een geslaagde dag en voor evenwicht.

Geniet van een heerlijke beautydag in Brabant. Dat kan met dit heerlijke 7 Beauty Momenten arrangement!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.