Een weekend of dagje om ieder jaar weer naar uit te kijken, gezellig met je vrienden op pad en een weekendje samen zijn! Nog niet kunnen vinden waar jullie naar op zoek zijn? Bekijkt u dan deze 5 Tips voor een groepsuitje op de Veluwe. Samen er op uit en leuke activiteiten ondernemen!

Weekendje met vrienden

5 Tips voor een groepsuitje op de Veluwe

 1. Vriendenuitje op de Veluwe – Buggyrijden, bowlen en BBQ

  Een leuke dag ervaren op de Veluwe en leuke, stoere activiteiten ervaren samen met je vrienden. Samen in een buggy rijden en de omgeving van Voorthuizen ontdekken tijdens het rijden over verharde en onverharde wegen. Ga de strijd aan op de bowlingbaan en sluit de dag af met een heerlijk verzorgde barbecue.

 2. Daag uw familie uit met de Cryptische Foto Veluwe tocht

  Met familie of vrienden een leuke dag organiseren waarbij u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Dit arrangement is namelijk volledig verzorgd, u hoeft dan alleen maar te genieten van de gezelligheid en de leuke activiteiten! Actief bezig zijn tijdens de fototocht en je creatieve en fanatieke kant laten zien!

 3. Vrijgezellendag met stoere activiteiten op de Veluwe – Quadrijden, Powerturnen en 4×4 rijden

  Tijdens een vrijgezellen dag een actieve activiteit ondernemen en genieten van een heerlijke lunch? Dan is dit arrangement echt iets voor u! Maak een rit op de quad en kies aansluitend voor 1 van de andere overige activiteiten. Gezellig samen zijn en vooral veel plezier maken samen!

 4. 3-daags All in arrangement op de Veluwe – Super Vriendenuitje!

  Een gezellig weekendje op pad samen met je vrienden en genieten op de Veluwe. Verblijf 2 nachten in een moderne accommodatie en geniet van heerlijk eten en ontdek de Veluwe op de e-chopper. Wie gooit de meeste kegels om op de bowlingbaan en weet er te winnen?

 5. Actief groepsweekend in Gelderland – Schietorama en escape tocht op de Veluwe

  Geniet van een 2-daags Actief groepsweekend op de Veluwe in Gelderland. Werkt het weer niet mee? Dan verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Weer of geen weer, dit actieve groepsweekend kan altijd doorgaan! Er zitten vele leuke activiteiten in maar ook zeker momenten om even gezellig bij elkaar te zitten.

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijkt u dan onze website: www.enjoy.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

 

Redacteur