5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe

Vanuit dit hotel in Voorthuizen kunt u de prachtige omgeving verkennen tijdens deze 5-daagse fietsvakantie op de Veluwe. U overnacht in een luxe hotelkamer met uitzicht op de koeien in de weide. Daarnaast is het ontbijt elke ochtend inbegrepen en kunt u op een van de avonden lekker tafelgrillen. De overige avond kunt u ervoor kiezen om bij het hotel te eten maar uiteraard kunt u ook ergens onderweg dineren als u lekker aan het fietsen bent. Kortom, ga er 5 dagen tussenuit en geniet van al het prachtige flora en fauna die de Veluwe te bieden heeft!

Hotelkamers voorzien van een luxe sfeer

Wilt u binnenkort graag een lekker midweekje weg met de Veluwe als achtertuin? Dan is dit hotel in Voorthuizen écht iets voor u. Geniet van de services van een hotel en profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Neem bijvoorbeeld een duik in ons binnen- of buitenzwembad, geniet van de zon op de ruime ligweide rondom het buitenzwembad of schuif aan in ons restaurant! Ook aan de kinderen is gedacht; tijdens uw verblijf in ons hotel op de Veluwe vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam. Kortom, tijdens deze 5-daagse fietsvakantie op de Veluwe is er voor ieder wat wils!

Ontdek de Veluwe per fiets of e-bike

Om samen de omgeving te verkennen is super! Rijd met elkaar de route naar bijvoorbeeld het Nationale Park de Hoge Veluwe en neem een kijkje bij het Kröller-Müller Museum. Deze routes kunt u perfect rijden vanaf de locaties Otterlo en Hoenderloo, waar het startpunt van de routes is. Of vertrek vanaf locatie Garderen en neem een kijkje bij Landgoed Staverden en een stop voor een lekker ambachtelijk ijsje bij de IJstijd, mag natuurlijk niet ontbreken! Ga op avontuur tijdens deze 5-daagse fietsvakantie op de Veluwe!

Duik de prachtige natuur in met deze 5-daagse Fietsvakantie op de Veluwe vanuit uw hotel in Voorthuizen!