3 Tips voor leuke golf weekenden in België! Een weekend golfen bij onze zuiderburen met een van deze mooie golfarrangementen. Hoe leuk is het om ook eens de golfbanen in België te bezoeken! Zie ik u in 2023 ook een balletje slaan op de golfbaan tijdens uw verblijf in een van de 3 hotels, waar u geniet van heerlijke diners en een uitgebreid ontbijtbuffet? Zo kunt u met een goed gevulde maag op pad om u van uw beste kan te laten zien op de Golfbaan!

Tip 1: Golfen in Henri-Chapelle

In de streek van de 3 grenzen ligt Golf Henri-Chapelle. In het land van Herve zijn de golfbanen harmonieus geïntegreerd. Ontdek de golfbanen voor ervaren golfers en wordt verrast door de bunkers en waterhindernissen op de baan. Bent u beginnend golfer? Geen zorgen, ook voor u is er een leuke 9-holes golfbaan waar u zich helemaal uit kunt leven!

Tip 2: Golfen in Ways

Dit prachtige hotel is gelegen op slechts 30 km van Brussel, dichtbij de Leeuw van Waterloo en ligt midden op de golfbaan. Het is een elegant, modern hotel met ruime kamers, suites en loftwoningen voor een kort, middellang of lang verblijf. Kom volledig tot rust in deze groene parel dat je het gevoel geeft alsof je aan de andere kant van de wereld bent. De configuratie van het terrein is zodanig dat het parcours van de Golf de l’Empereur op prachtige wijze het golvende karakter volgt van dit ongerepte gebied waar de flora en fauna intact zijn gebleven.

Tip 3: Golfen in Gemmenich

Verblijven in een kleinschalig maar zeer knus hotel in België? Zoek dan niet verder! Begin de ochtend met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, maak een prachtige wandeling in de omgeving en geniet van al het lekkers wat er in het restaurant en de brasserie geserveerd wordt. De golfbaan is gelegen in het hart van de Euregio tussen Henri-Chapelle, Aix-la-Chapelle, Luik en Maastricht. De uitzonderlijke geografische ligging tussen België, Duitsland en Nederland geeft de club al haar internationale charme.

golfen op ameland

Op zoek naar een ander arrangement voor een golf weekend? Bekijk dan ook eens: Top 10 Golfarrangementen 2022

Nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Wenst u liever te golfen in een andere stad? Kijk dan eens op: golfweekend.nl 

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur