Geniet van het moois dat de provincie Zuid Holland u te bieden heeft. 3 Dagen er even op uit en na een dagje Gouda en Schoonhoven heerlijk ontspannen in dit gemoedelijke 4-sterren hotel.


Dit 3-daags Fietsweekend in de polder is inclusief:
  • 2 Overnachtingen in een Standaard Tweepersoonskamer
  • 2x ontbijtbuffet
  • Gebruik van de wellness faciliteiten
  • Entree Zilvermuseum Schoonhoven
  • Entree Sint Janskerk Gouda

Prijs: vanaf € 94,50 p.p. op basis van een 2-persoons Double Superior Classic Room.

De prijs van dit 3-daags arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.