3-Daags fietsarrangement aan Zee! Renesse is een prachtige plek om het Zeeuwse landschap op de fiets te verkennen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een actieve en avontuurlijke vakantie.

 

De fietsroutes in de omgeving bieden u een unieke kans om de natuur en de kust van Zeeland te verkennen.
Stap op de fiets en volg de aangegeven routes om de omgeving te ontdekken. Fiets door de duinen en ontdek de schoonheid van de natuur. De routes zijn afgestemd op verschillende niveaus en bieden u de keuze uit korte of langere tochten.

Overnachten aan de Zeeuwse duinen

Na een sportieve dag op de fiets, kunt u genieten van het comfort van uw hotel. Het hotel heeft 78 kamers. Het Duinpark naast het hoofdgebouw telt 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla’s. Hier kunt u ontspannen en bijkomen van een intensieve dag fietsen.

 

Stap op de fiets en ontdek het Zeeuwse land op een unieke manier met dit 3-Daags fietsarrangement aan Zee!

In conclusie is Renesse een ideale bestemming voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. De combinatie van de fietsroutes samen met dit hotel in de omgeving maakt het een perfecte vakantiebestemming.

Free photo bicycle in the park. vintage retro effect style pictures.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.