Kunt u met kerst maar 1 nachtje weg en wilt u dan lekker genieten van een heerlijk kerstdiner op 1e Kerstdag, een overnachting in een sfeervol hotel en lekker ontbijten op 2e Kerstdag?

Ik heb nog een 5-tal schitterende hotels voor u op een rijtje gezet die nog enkele kamers beschikbaar hebben. Uiteraard moet u er nu wel bij zijn want er zijn maar weinig hotels die 1 nacht boeken met kerst dus boek snel want vol = vol.

  1. Romantische kerst op een 16-eeuws landgoed in Noord-Limburg
  2. Culinaire kerst in een 4-sterren hotel met LIVE Muziek in Zeeland
  3. Kerst aan Zee vieren – met Live Muziek – heerlijk hotel aan het strand
  4. 2 Dagen genieten met Kerst aan de IJssel in Hanzestad Deventer
  5. Zin in de Veluwe? Boek dan dit sfeervolle hotel midden op de Veluwe!

Voor nog meer 2-daagse arrangementen kunt u hier nog meer mogelijkheden vinden.
Let wel even op de vermelding van de aankomstdatum want dat is per arrangement verschillend en andere aankomsten zijn dan ook niet mogelijk.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.