Beleef met uw collega's een geweldig dagje uit op de Veluwe. U heeft de keuze tussen Curlen en een Cryptische Fototocht, u gaat actief langlaufen en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd tijdens een stamppottenbuffet. Een actief en gezellig groepsuitje.

Dit arrangement is inclusief:
  • Ontvangst met koffie of warme choco en warme apfelstrudel
  • Curling of Cryptische Fototocht
  • Winterse lunch
  • Langlauf pleziercircuit
  • Après ski
  • Stamppottenbuffet of oostenrijks buffet
Prijs: € 72,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.