Doetinchem ligt in de gemeente van de achterhoek en daarnaast ligt het in de provincie Gelderland. In Doetinchem zijn er verschillende activiteiten die je uit kunt voeren. Dit kun je doen op het moment dat je een vrije dag hebt. Hierdoor vermaak je jezelf op een dag waarbij je anders niet veel zou doen. Hoewel er dus veel activiteiten te doen zijn in Doetinchem, kan het toch lastig zijn een goed idee te bedenken om te gaan doen wanneer je in Doetinchem bent.

Een dagje fietsen

Fietsen is meestal wel een leuke bezigheid. Door het fietsen kun je erg veel zien van de omgeving. Je ziet door middel van fietsen ook meer dan wanneer je in de auto zit. Daarnaast ben je ook nog eens dichter op de natuur, waardoor je hier ook goed van kunt genieten. Wel is het verstandig om te kiezen voor elektrische fiets kopen, want hierdoor hoef je zelf minder moeite te doen. Een elektrische fiets heeft een aandrijving, waardoor je zelf weinig moeite hoeft te steken in het trappen. Je hebt daarnaast keuze uit veel verschillende soorten fietsen. Zo heb je ook een elektrische fiets heren en daarnaast ook voor dames. Je kunt dus zelf kiezen wat je het leukste vindt. 

Het pannekoekschip

Ben jij al bekend met het pannenkoekenschip? Dit is een erg leuk concept. Vooral wanneer je kinderen hebt wil je dit niet missen. Op het pannenkoekenschip kun je, zoals het woord je al zal doen vermoeden, pannenkoeken eten. Deze pannenkoeken kun je helemaal zelf samenstellen. Wil je hem bijvoorbeeld met pasta of toch liever met stroop en poedersuiker. Niet alleen het pannenkoeken eten is erg leuk, want daarnaast kun je ook nog eens genieten van het goede uitzicht. Wanneer je een feestje wilt geven, kun je ook het pannenkoekenschip inhuren. 

Verschillende musea

In Doetinchem heb je ook verschillende soorten musea. De een is meer gericht op bijvoorbeeld schilderijen, terwijl de ander weer verschillende kunstwerken heeft. Vooral wanneer je een liefhebber bent van verschillende soorten kunst of museum, is dit zeker een optie die je niet open moet laten. 

Een dagje naar de sauna

Veel mensen kunnen erg genieten van een dagje sauna. Ook in Doetinchem kun je dit goed doen. Hier kun je genieten van de verschillende sauna’s, waarbij jij zelf de beste sauna, met de beste temperatuur uitzoekt. Door middel van de sauna kun je echt even tot ontspanning komen. Je laat al je gedachten los en geniet van de heerlijk warme ruimtes. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je lichaam. Die wordt weer een keertje grondig gereinigd. 

De kinderboerderij

Op het moment dat je kinderen hebt, is dit een erg leuke optie. Hierbij kun je de kinderen namelijk veel bijleren. Daarnaast halen kinderen veel plezier wanneer ze de dieren zullen zien. Jij maakt de kinderen blij door naar een kinderboerderij te gaan, waardoor jij zelf ook blij wordt. Je hoeft je niet druk te maken over de kinderen, want die vermaken zich prima tussen al die dieren. 

Redacteur