Ontdek de Zeeuwse Kust

Woont u dichtbij Zeeland en heeft u het daar altijd al zo heerlijk gevonden? Of komen jullie helemaal niet uit de buurt en zouden jullie graag een weekendje weg willen aan de Zeeuwse Kust? Beide zijn goede redenen om even lekker uit te komen waaien in deze provincie. Ontdek Zeeland met haar mooie stranden van kilometers lang, bijzondere bezienswaardigheden, mooie badplaatsen en nog veel meer! Dit kan allemaal tijdens een mooie wandeltocht aan de Zeeuwse Kust. Ik heb voor u een TOP 5 aan mooie Wandeltrips in Zeeland die zeker de moeite waard zijn om te bekijken wanneer u binnenkort Zeeland wilt gaan ontdekken.

TOP 5 Wandeltrips in Zeeland

3-daags Wandelarrangement in Renesse
Wandelen door Zeeland vanuit uw hotel in Renesse. Dat kan met dit 3-daagse Wandelarrangement. Samenvattend, uren wandelen over het strand, prachtige wandeltochten maken, cultuur snuiven in diverse musea, shoppen in Zierikzee of een bezoek brengen aan de knusse vissersdorpjes. Er is in Zeeland van alles te zien en te beleven.

Wandelen langs het Veerse meer in Zeeland – 3 daagse Wandelaanbieding
Dit hotel ligt op een unieke plek, direct aan het Veerse Meer op Walcheren in Zeeland. Vanuit dit hotel kunt u mooie wandelingen maken. Tevens kunt u hier genieten aan het water. Ontdek Zeeland vanuit dit uniek gelegen hotel en geniet van dit wandelarrangement. Ook dit arrangement kan zeker niet ontbreken aan de TOP 5 Wandeltrips in Zeeland!

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen vanuit Terneuzen met het 3-daags Wandelarrangement
Tijdens een heerlijk wandelarrangement vanuit Terneuzen geniet u van al het moois dat de Zeeuwse Kust te bieden heeft. Er lopen talloze wandelpaden om de prachtige omgeving van het hotel te gaan ontdekken. Ook staat er na een lange wandeltocht in het hotel een smaakvol 2-gangen menu op u te wachten. Daarnaast laad u weer even op tijdens uw overnachting een comfortabele kamer.

Wandelen op Schouwen-Duiveland en verblijven in Renesse
U wilt het gezellige Renesse op Schouwen-Duiveland te voet gaan ontdekken? Dan is dit landgoed hotel een goede uitvalsbasis voor een paar mooie dagen wandelen. Tevens zit er een lunchpakketje bij het arrangement in dus wandelschoenen aan en ontdek dit Zeeuwse eiland.

Wandelen en Genieten in Vlissingen met het 3-daags Wandelarrangement
Ook dit arrangement behoort tot de TOP 5 Wandeltrips in Zeeland. Met dit 3-daagse Wandelarrangement geniet u in een bijzonder hotel in Vlissingen. Met het historische centrum aan de ene zijde en de bruisende boulevard met prachtige stranden aan de andere zijde. Vanuit dit hotel wandelt u zo het Zeeuwse land in. Daarnaast krijgt u een lunchpakketje mee om onderweg op een leuk plekje om te smikkelen.

Met wandelende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl/ Hotelidee.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.