Wandeltrip door het Heuvelland

Bent u een wandelaar of heeft u altijd al eens het schitterende Limburgse Heuvelland willen ontdekken? Dit is uw kans om te genieten van een wandelweekend door het bekroonde Heuvelland. Het landschap is bekroond met maar liefst vijf sterren. Tevens wordt het landschap vormgegeven door nostalgische dorpjes en authentieke stadjes. Trek uw wandelschoenen aan en kom wandelen door het Heuvelland aan de hand van het uitgebreide netwerk aan wandelroutes. Kortom, geniet van deze heerlijke wandeltrip door het Heuvelland!

Genieten op een stijlvolle Hoeve

Tijdens deze wandeltrip door het Heuvelland overnacht u in een rijksmonument van 750 jaar oud dat geheel gerestaureerd is met 8 luxe suites. Daarnaast is er een stijlvolle Lounge waar u kunt ontbijten en een heerlijk terras met panoramisch uitzicht over de Limburgse Heuvels. Samen genieten en wandelen in het prachtige Heuvelland.

Mooie omgeving

Deze bijzondere hoeve in de plaats Ingber, gelegen tussen Gulpen en Margraten, is de ideale uitvalsbasis voor gastronomisch genieten in het 5* Heuvelland. Geniet in dit monumentale pand in een luxe suite en een excellent ontbijt en op het mooie terras met panoramisch uitzicht van uitgelezen wijnen en een festival van kleine gerechtjes.

Bourgondisch genieten in De Lounge

In De Lounge kunt u heerlijk vertoeven en bourgondisch genieten van een goed glas wijn en verschillende bieren uit de omgeving, sapjes en frisdrank. Maar ook van een delicate borrelplank met lekkernijen zoals speciale kazen en/of charcuterie of een heerlijke Limburgse vlaai.

De lekkernijen komen vanuit de regio, zo’n 25 km rondom de hoeve. De gastheer Derk en gastvrouw Anna selecteren graag de allerbeste streekproducten van het Bourgondische Limburgse land.

De hoeve beschikt niet over een restaurant maar er zijn vele restaurants in het Heuvelland en Derk en Anna kunnen u uiteraard goede tips geven om heerlijk te dineren. Tijdens deze wandeltrip door het Heuvelland is er aan alles gedacht!

Boek deze heerlijke Wandeltrip door het Heuvelland en ontdek het 5* landschap!