Kom heerlijk wandelen in de Ardennen met één van de onderstaande wandelarrangementen! Heerlijk 3 dagen wandelen in de Belgische Ardennen, aan de oever van de Maas in Profondeville of de oevers van de Ourthe! Wacht niet langer en boek snel een wandelarrangement in de Ardennen weg.

3 dagen wandelen aan de oever van de Maas en verblijf in Profondeville

Tijdens dit wandelarrangement gaat u overnachten in het sfeervolle 4-sterren Boetiekhotel in België in Profondeville. Het 4-sterren hotel beschikt over 6 ingerichte kamers en suites. Daarnaast geniet u in het restaurant van een overheerlijk ontbijt, eigengemaakte gebakjes of van de lekkerste wijnen. Kom genieten van dit wandelarrangement en kom heerlijk wandelen in de Ardennen!

3 dagen Wandelen in de Belgische Ardennen – Culinair genieten

Dit sfeervolle hotel is gelegen net buiten het plaatsje Marcourt. Het is een hotel met een indrukwekkende berken oprijlaan en een sfeervolle tuin. Tijdens dit wandelarrangement wandelt u naast een fijn verblijf in één van de 23 kamers en een heerlijk 4-gangen diner door de prachtige natuur van België.

3-daags Wandelarrangement – Ontdek de Ardennen te voet

Gelegen aan de oevers van de Ourthe in het centrum van Houffalize, het hart van de Ardennen vindt u dit 4-sterren hotel. Dit 4-sterren hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk tijd om te wandelen in de Ardennen! U komt volledig tot rust in één van de kamers en geniet van een heerlijk diner in het restaurant!

Benieuwd geworden naar één van de bovenstaande wandelarrangementen in de Ardennen? Wacht niet langer en bekijk snel de mogelijkheden! Liever wat dichterbij huis wandelen of in een hele andere plaats? Kijkt u dan voor al onze wandelarrangementen ook eens op: Wandelarrangement.nl

Benieuwd naar meer leuke uitjes in de Ardennen? Bekijkt u dan ook onze website: www.ardennenuitjes.nl

Een weekendje vertoeven in de mooie Ardennen? Bekijk deze leuke weekend arrangementen!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Redacteur