Je komt aan op een prachtige landgoed van maar liefst 14 hectare. Het landgoed straalt alles uit waar het hotel voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie.

In het hotel wordt de taxi voor jullie geregeld om naar het bruisende Den Bosch te gaan. Hier kunnen jullie uitgebreid gaan shoppen in de leuke boutiques en winkels en natuurlijk tussendoor een terrasje pakken om even gezellig bij te kletsen.

Uiteraard moet je ook de échte Bossche Bol van Jan de Groot proberen en genieten van de historische binnenstad want die biedt leuke bezienswaardigheden.

Na een voldane dag shoppen, zorgt het hotel er weer voor dat jullie weer opgehaald worden met de taxi. Een drankje meer of minder in de binnenstad kan dus zeker geen kwaad.

Het diner zit niet bij het arrangement dus jullie kunnen ervoor kiezen om gezellig in Den Bosch een hapje te gaan eten. Het hotel heeft natuurlijk ook een restaurant maar Den Bosch heeft zoveel leuke eettentjes waar je gezellig kunt zitten en eten!

Eenmaal terug in het hotel, kunnen jullie nog gebruik maken van de wellness en het zwembad (badkleding verplicht) om jullie daarna terug te trekken in de modern ingerichte comfort kamer. Alle kamers zijn voorzien van heerlijke Rituals badproducten voor de ultieme ontspanning. Tevens kan er rekening gehouden worden met speciale wensen zoals andere kussensoorten, speciaal matras, allergieën, badjassen.

Als jullie ’s avonds toch nog even zin hebben om bij te kletsen dan kun je uiteraard nog een drankje doen in de bar van het hotel.

De volgende ochtend samen nog even gezellig ontbijten en dan weer huiswaarts.

Is dit ook voor jou en jouw vriendinnen een goede Vriendinnentip?
Boek dan hier de datum die jullie wensen.

Redacteur