Lekker uitwaaien aan het Zeeuwse strand met dit heerlijke verwenarrangement in Zeeland! Lekker genieten aan het strand, fietsen, wandelen en culinair genieten met deze 3 daagse verwenaanbieding.

Verwenarrangement in Zeeland

Het resort is namelijk gelegen op één van de mooiste plaatsen van Zeeland, slechts 1 km van het gezellige dorpje Scharendijke en 3 km van het toeristische, bruisende Renesse. Direct onder de duinen van de Noordzee en slechts een paar honderd meter vanaf het, door de watersporters alom geliefde, Grevelingenmeer. Als u de duinen oversteekt komt u op het strand waar u heerlijk kunt wandelen.

Uitwaaien aan het Zeeuwse strand

De hotelkamers

Het hotel beschikt over 32 kamers. Iedere kamer is licht en modern ingericht en beschikt over een eigen buitenterras met meubilair. In het gehele hotel is WIFI (gratis).
De kamers op de noordzijde hebben een mooi uitzicht over de Noordzee duinen, de zuidelijke kamers hebben uitzicht over de waterpartij De Graevelinge en het aangrenzende natuurpark van het resort.

Wilt u graag fietsen aan de kust? Neem dan een kijkje op: Top 5 fietsen langs de kust.

Bar/Restaurant Zeeuws Verlangen

Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Graag naar Zeeland met een ander leuk arrangement? Ons gehele aanbod arrangementen in Zeeland kunt u vinden op: Hotelarrangementen Zeeland.

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 088-5405805.

Met vriendelijke groeten,
Robin Sanders
Vriendinnenweekend.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805