U gelooft het vast niet maar deze beauty verwendag zit boordevol beauty momenten en met echt fantastische behandelingen! U loopt als herboren de deur uit!

Pure verwennerij in een kleinschalige beautysalon dus geen druktes met een boel gasten maar juist persoonlijke aandacht en échte behandelingen waar u echt ontspannen van wordt.

Bekijk zelf maar wat deze 7 Beautymomenten Verwendag allemaal te bieden heeft!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.