Op zoek naar een familievriendelijk vakantiepark in Drenthe? Parkvakanties, dé expert op het gebied van bungalowparken, tipt Landal Het Land van Bartje!

Vakantiepark Landal Het Land van Bartje ligt in het veelzijdige Drenthe. De provincie die geroemd wordt om zijn hunebedden, schaapskuddes, uitgestrekte heides, bossen en échte stilte is populair onder vakantiegangers die het graag dicht bij huis houden.

In Drenthe zitten zowel cultuur- als natuurliefhebbers gebakken. Je wordt hier namelijk niet enkel getrakteerd op schitterende serene landschappen, je vindt er tevens volop interessante musea en pittoreske dorpen. Landal’s vakantiepark Het Land van Bartje is een ideaal park met prachtige bungalows waar vanuit je al het prachtigs in je opneemt. Dit is waarom: 

1. Rust en reuring komen op een perfecte manier samen
Bij Landal Het Land van Bartje staat vertier voor jong en oud voorop. Er is natuurlijk niets leuker dan allerhande avonturen beleven samen met je kids. Van stoeien in de speeltuin tot pony rijden, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, skelteren of midgetgolfen. Het kan allemaal. En terwijl je kroost naar hartenlust knutselt in de Bollo Club of meedoet met activiteiten georganiseerd door het animatieteam, geniet jij van een weldadige behandeling in de beautysalon.

2. Niet te missen hotspots: Het zwembad en Bartjes Boerderij
Ook het zwembad van Het Land van Bartje en de indoorspeelplaats Bartjes Boerderij zijn redenen om voor Het Land van Bartje te kiezen. Zo wordt bij mooi weer het overdekte zwembad omgetoverd tot een groot openluchtzwembad. Waar de een geniet van spetteren op de waterattracties, roetsjt de ander van de glijbaan. Ook in de indoorspeelplaats Bartje’s Boerderij staat dikke pret centraal. Van het spelen van airhockey, zandkastelen bouwen in de zandbak tot verkleedpartijen in de theaterhoek; de uitdrukking als een kind zo blij gaat hier voor iedereen op!

3. Overnachtingsmogelijkheden: voor ieder wat wils
Na een dag vol belevenissen kom je helemaal tot rust in je bungalow, boerderij, landhuis, hoevewoning of stacaravan. Landal’s Het Land van Bartje telt 400 vrijstaande accommodaties, welke allemaal schitterend gelegen zijn te midden van veel groen. De kinderboerderij en -hoevewoning beschikken over uitgebreide kindervoorzieningen. Ook zijn er onderkomens te boeken voor mindervaliden. En wens je een sauna in de badkamer? Boek dan een ‘luxe’ stulpje en je bent all set.

4. Onweerstaanbare omgeving
Ondanks dat er op het park van alles te beleven valt, is ook de omgeving meer dan het ontdekken waard. Hop in het zadel of trek je stevige stappers aan en dompel je onder in het veelzijdige landschap dat je tegemoet komt. Dwaal op eigen gelegenheid of met een authentieke paardentram door natuurgebied De Hondsrug. Ga op wereldexpeditie in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Bezichtig de historische hunebedden in Borger. Pik een terrasje in het gezellige Assen. En ga met kids die van reuring houden sowieso een dag naar het nabijgelegen Attractiepark Drouwenerzand.

Op Landal Het Land van Bartje kom je als gezin gegarandeerd nader tot elkaar!

Redacteur