Genieten van een leuke vakantie gaat er altijd wel in. Of het nou aan het eind van het jaar is of juist aan het begin ervan. Misschien een paar weekjes in een zonnige bestemming doorbrengen en dan terug naar huis komen om lekker van het lentezonnetje te genieten. je wilt natuurlijk dat je reis zo stress loos mogelijk begint en eindigt en daarom zorg je ervoor dat alles tot op de puntjes geregeld is. Een parkeerterrein voor je auto boeken hoort daar ook bij.

Gelukkig zijn er genoeg parkeergelegenheden waar je uit kunt kiezen. Ook Schiphol heeft natuurlijk zijn eigen parkeermogelijkheden waar je uit kunt kiezen om ervoor te zorgen dat je auto op een veilige plek geparkeerd staat en ook verzekerd is. Jij hoeft alleen uit te kiezen welke het beste voor jou is. Dat hangt natuurlijk af van de lengte van je reis. Je kunt kiezen tussen:

  • P1 Kort parkeren

Dit is ideaal voor de mensen die maar een weekendje weggaan. Het bevindt zich dicht bij de terminaal zodat je maar 3 tot 6 minuutjes maar hoeft te lopen. het is voor een grote deel overdekt en geeft je de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden.

  • P3 Lang parkeren

Ga je voor een aantal weken weg? Dan moet je je auto bij P3 parkeren. Deze ligt een beetje verderop dan P1, maar dankzij de snelbus ben je er binnen 5 minuten. Er is een handige in- en uitlaadpunt voor bagage zodat je die niet hoeft mee te sjouwen. Het is onoverdekt, maar je mag je auto ook in de garage parkeren.

  • P6 Valet parkeren

Met valet parking bij Schiphol weet je zeker dat je je reis helemaal zonder stress zult beginnen. Laat iemand anders je auto voor je parkeren zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken. Wanneer je op Schiphol aankomt, geef je je sleutel af bij de balie van P6 en dan loop je naar het vertrekhal. De medewerker zal de auto dan voor je parkeren. Hier mag je je auto 3 dagen of langer parkeren. Het is een onoverdekte parkeerterrein.

Het is vanzelfsprekend dat er continue op je auto gelet zal worden. Reserveer je parkeerplek online zodat je van de scherpste prijzen kunt genieten. Waarom zou je meer moeten betalen terwijl het goedkoper kan? Gebruik hun reserveringstool om na te gaan welke parkeermogelijkheid het beste voor jou is. Als je niet weet hoe lang je weg zult blijven, dan is dat zeker geen probleem. Ze hebben flexibele voorwaarden die alle vrijheid geeft.

Redacteur