Dinnershow Jo Lemaire met overnachting in 4-sterren hotel aan zee
Geniet van een volledig verzorgd arrangement met op zaterdag 21 februari 2015 een fantastische show van de Belgische zangeres Jo Lemaire. Beleef haar prachtige stem en zing mee met Je suis venue te dire que je m’en vais. Bij dit arrangement kunt u kiezen tussen 1 of 2 overnachtingen. U komt toch ook genieten van deze prachtige show en het culinaire diner?

Genieten van de omgeving
Ons hotel ligt aan de rand van het duingebied van Egmond, op 100 meter van het strand en het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. De fraaie omgeving met strand, duinen en bossen is bij uitstek geschikt voor een wandel- of fietstocht. Bezoek de historische stad Alkmaar waar u een rondvaart kunt maken door de eeuwenoude grachten en singels van deze prachtstad. Ook het kunstenaarsdorp Bergen is zeker een bezoek waard. Beleef de onderwaterwereld in het zeeaquarium van Bergen aan Zee. Of geniet van de overvloed aan kunst, cultuur en natuur.

Jo Lemaire

Gratis gebruik van zwembad en sauna
Zwembad
Ons hotel beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwemwater heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC.
Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 – 23.30 uur.

Sauna Center
In het Sauna Center kunt u heerlijk ontspannen in de Finse, aroma- en kleurensauna’s, de Japanse baden, het Turks stoombad en een infraroodcabine. In de relaxruimte komt u bij het haardvuur weer helemaal tot uzelf. Deze grenst aan de Time Out Bar. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en/of uw favoriete drankje.
Het dakterras is een ideale plek om na de saunagang af te koelen.

Bent u ook zo’n fan van Jo Lemaire? Boek dan nu deze geweldige dinnershow met overnachting aan Zee.

Redacteur