Een gezellige dag in Giethoorn ervaren? Boek dan dit geliefd en compleet dag arrangement in Giethoorn! Wist u dat dit arrangement al meer dan 1000x verkocht is? Gegarandeerd beleeft u met dit arrangement een leuke dag weg met de vriendin, familie of collega’s.

Trappen, Varen en High tea arrangement in Giethoorn

U wordt ontvangen in het restaurant met een lekker kopje koffie of thee en boerenbrok. Daarna ontdekt u met de elektrische fiets het dorp Giethoorn en de omgeving. Bij terugkomst van de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Eenmaal terug gekomen van de rondvaart staat er een overheerlijke high tea voor u klaar met diverse Engelse melanges, muffins en scones, zoet en hartige sandwiches en nog veel meer! Klinkt goed toch? Boek dan snel een compleet dag arrangement in Giethoorn!

De omgeving van Giethoorn

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje.

Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard! Komt u ook genieten van dit dag arrangement in Giethoorn? Wacht niet te lang en boek het snel!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur